best fake richard mille inherited the elegant neoclassical style, but also into the modern elements. https://www.patekphilippe.to/ forum embodies completely unique concept of minimalism. features a huge selection of authentic perfect watches at low prices. absolute hand and wrist in making is actually a leading benefit from luxury youngsexdoll.com watches. the earth's most innovative watchmaking technilogy is existed in cheap reallydiamond under $55.

Empresa...

Centauro és una empresa que distribueix productes zoosanitaris i accessoris per a clíniques veterinàries gestionada per veterinaris per a veterinaris.

 • VISIÓ

  Ser una empresa amb vocació internacional, líder en solucions veterinàries integrals en l'àmbit nacional, referent per als nostres clients en traçabilitat, innovació i coneixement, per crear valor econòmic i social de forma sostinguda.

 • MISIÓ

  Som veterinaris. La nostra missió com a empresa líder en distribució és proveir als nostres clients dels millors productes i de les solucions de més valor. Ens recolzem en la nostra cultura de la innovació contínua i de la nostra responsabilitat social, buscant la major rendibilitat empresarial.

 • FUTUR

  A Centauro treballem per millorar cada dia i per continuar sent líders en el sector veterinari.

...amb projecció

Continuem treballant per oferir el millor servei en logística i per continuar ampliant el nostre catàleg.

 • 6.000 M2 D'INSTAL·LACIONS

  Disposem de 4 magatzems, tots ells preparats amb l'última tecnologia per poder preparar comandes amb la major rapidesa.

 • BOTIGA ONLINE

  A la nostra botiga online pot trobar més de 12.000 referències de productes exlusivos per a la seva clínica.

 • 2.300 CLIENTS

  Ens hem guanyat la confiança de més de 2.000 clients, no només distribuint productes, sinó aportant valor a la seva clínica.

Grup Gepork

Grup Gepork opera al mercat de la veterinària des de l’any 1979. Inicialment l’empresa va centrar la seva activitat en la inseminació artificial porcina, essent els introductors al nostre mercat.

La seva vocació per orientar-se al servei al client va fer que s’especialitzés en dues línies de negoci diferents: Gepork (1979), dedicada al sector ramader de grans animals, i Centauro (1992), orientada al servei de distribució de productes zoosanitaris per a clíniques veterinàries.

El tercer grau de diversificació va arribar amb la creació de la marca La Companyia (2004), enfocada a la distribució de productes i accessoris per a botigues especialitzades en animals de companyia.

Va ser el resultat d’ampliar la gamma de serveis la que va portar l’empresa a impulsar la línia Bionet (2005), amb tres àrees relacionades amb la bioseguretat: control de plagues, gestió de residus i laboratori d’anàlisi especialitzat.

Gepork

Inseminació artificial porcina i distribució veterinària per a explotacions ramaderes.

Centauro

Distribució integral de productes per a clíniques veterinaries.

Bionet

Bioseguretat, control de plagues, gestió de residus i laboratori d’anàlisi.