Botiga online

Sempre obert!

Servei obert al client 24 h al dia, 365 dies a l'any. Les comandes rebudes de diumenge a dijous abans de les 21.00h es serveixen al dia següent. Els divendres i dissabtes es serveixen dilluns.

Més flexibilitat

El veterinari pot gestionar el seu estoc de forma autònoma. La botiga en línia de Centauro consulta els estocs en temps real i permet comprovar en tot moment la disponibilitat dels productes.

Millor informació

Les factures, els consums dels diferents productes, l'estoc dels productes sol·licitats o l'estat de les comandes, estaran disponibles al portal. L'última novetat és la consulta de consums i l'estat dels productes pendents de servir.

Eficiència econòmica

A més de poder comparar els preus i les ofertes dels diferents productes, el client de Centauro mai perdrà una promoció en les seves comandes a la botiga online.

Catàleg multi accés

L'ampli ventall de productes de Centauro és molt fàcil de consultar: cerca directa per nom, codi o descripció de producte, navegació per categories o proveïdor. A més de crear wishlists amb els productes més comprats.

Formación y soporte

L'equip de Centauro està a disposició del veterinari per iniciar-lo en el nou canal de compra i mantindrà un servei permanent de xat i ajuda.