best fake richard mille inherited the elegant neoclassical style, but also into the modern elements. https://www.patekphilippe.to/ forum embodies completely unique concept of minimalism. features a huge selection of authentic perfect watches at low prices. absolute hand and wrist in making is actually a leading benefit from luxury youngsexdoll.com watches. the earth's most innovative watchmaking technilogy is existed in cheap reallydiamond under $55.

Veterinari

SERVIM AL VETERINARI


La vocació de servei forma part dels nostres valors des de l’inici. Centauro aposta per un servei ràpid, eficaç i personalitzat.
– Comandes lliurats en 24 hores
– Gestió i preparació de les comandes en un entorn altament tecnològic
– Servei de transport propi

INFORMEM AL VETERINARI


Hem reorientat el nostre centre d’atenció telefònica i la nostra estratègia de comunicació per oferir cada vegada més informació de valor per a cada client. Ens podeu seguir a les xarxes socials o demanar-nos que us incloguem en els nostres mailings per estar informats de totes les novetats de Centauro.

EQUIPEM AL VETERINARI


Amb més de 8.000 referències actives i nous serveis en constant desenvolupament busquem oferir un servei integral pensat específicament per al professional de les mascotes. La relació amb els millors proveïdors del sector ens permet oferir els productes més innovadors i tècnicament avançats. Els nostres productes pròpis o la marca pròpia Milú ens distingeixen a l’hora d’equipar les clíniques veterinaries.

CONSULTEM AL VETERINARI


A Centauro volem conèixer en profunditat el sector en què treballem i sabem que la nostra experiència no és suficient. En un entorn altament canviant i dinàmic, el nostre equip d’assessors comercials té la missió d’estar a prop de cada client, entendre el seu negoci i la seva problemàtica. Volem aportar solucions des del coneixement i és per això que volem consultar.

FORMEM AL VETERINARI


Intentem aportar el nostre granet de sorra en allò que entenem com a essencial per al bon desenvolupament de qualsevol negoci: coneixement en l’àmbit tècnic i en l’àmbit de la gestió. Organitzem regularment jornades de formació per als clients de Centauro en aquests dos àmbits.