Centauro adquireix la distribució autoritzada de Cherokee

hi@gassiotllobet.com Sep 03, 2021 Uncategorized @ca 0

Centauro, líder en distribució veterinària, ha adquirit la distribució autoritzada de la marca Cherokee, fabricador exclusiu d’uniformes i vestuari sanitari.

Cherokee és l’empresa dels EUA líder en la fabricació de vestuari sanitari professional. La roba Cherokee és coneguda pels seus estàndards de comoditat, qualitat i disseny des de 1972.

Mitjançant aquest acord de distribució, Centauro adquireix la venda oficial dels uniformes de la marca, podent oferir així preus molt competitius en les gammes de pijames i indumentària tèxtil. A més, Centauro podrà vendre comandes individuals de totes les gammes sense necessitat de compra mínima per unitats.

Entre totes les referències, Centauro oferirà línies de vestuari sanitari per a hospitals i clíniques, i línies d’estil més esportiu, enfocats a botigues i perruqueries canines.

Els uniformes de Cherokee estan confeccionats específicament per al treball sanitari, combinant els millors teixits i matèries quant a comoditat amb un disseny exclusiu i funcional, amb l’objectiu d’oferir un suport i un confort total al llarg de la jornada de treball.

Pel que fa als materials, Cherokee treballa amb una gran varietat de teixits antimicrobians i repel·lents a l’aigua, a més d’una extensa gamma de colors per a cada model i talla.

Esther Bellido, Product Manager d’Equipament i Fungibles de Centauro, afirma que “cal destacar la gran gamma de pijames de la marca, tant en models com en tipus de pijames. Trobem casaques butxaques i sense, unisex, masculí i femení, màniga curta i màniga llarga o models premamà “.

I afegeix que “pel que fa als pantalons, també hi ha molts tipus i models diferents: masculí tipus jogger, femení tipus càrrec, premamà, unisex, clàssics … Us convidem a descobrir-los tots a la nostra botiga online“.

A part de la distribució Cherokee, Centauro disposa d’un catàleg oficial amb més de 2.000 referències actives en material clínic i distribucions exclusives en equipament i fungible veterinari.

El catàleg està disponible de manera gratuïta i es pot aconseguir visitant la pàgina centauro.es/catalogo-fungibles.