Centauro col·labora amb els gossos guia

hi@gassiotllobet.com Apr 14, 2021 Uncategorized @ca 0

Centauro integra la responsabilitat social com un dels valors que defineixen la seva visió, convençuda que la rendibilitat empresarial i el compromís amb la solidaritat i el desenvolupament social han d’anar sempre de la mà. I que millor que demostrar aquest compromís en el més vinculat al seu negoci: la cura de la salut dels animals. Quan, a més, aquests animals ajuden a les persones i són tan especials com els gossos guia, aquest compromís adquireix tot el seu sentit.

Per això, Centauro s’ha iniciat en 2021 la seva col·laboració amb la Fundació ONCE del Gos Guia (FOPG) per donar suport a la tasca d’aquesta entitat, l’única a Espanya que cria, ensinistra i lliurament de forma gratuïta gossos guia per a persones cegues o amb una altra discapacitat visual greu. Aquest suport s’ha materialitzat en una donació de fons amb la qual la companyia zoosanitària vol contribuir a la missió de la FOPG, amb l’objectiu que totes les persones que ho necessitin puguin comptar amb un d’aquests animals, que acompanyen i guien amb seguretat als seus usuaris a tota mena d’entorns.

Així mateix, Centauro està compromesa en la tasca que aquesta Fundació desenvolupa a favor de l’autonomia de les persones amb discapacitat visual, contribuint al coneixement de què significa el gos guia. És essencial que la societat es comprometi amb el respecte al dret d’accedir a tota mena d’espais, establiments i transports que la llei reconeix a les persones usuàries de gos guia. Ajudar a fer que es reconegui la importància del seu treball és el primer pas per a això.