Compleix el vostre centre veterinari amb els estàndards de Benestar Animal?

hi@gassiotllobet.com Jun 10, 2021 Uncategorized @ca 0

El Comitè de Benestar Animal de la WSAVA recorda que els animals són éssers sensibles i de treballar per la seva salut i benestar és molt més que no provocar experiències negatives.

Després de la creació de les seves Pautes Globals per al Benestar Animal, l’Animal Wellness & Welfare Committe (AWWC) va crear una Carta de Benestar Animal com una declaració del profund compromís dels membres de la World Small Animal Veterinary Association (WSAVA) amb el benestar animal.

Unió de tots els veterinaris en favor del benestar animal

La Carta afirma que els animals de companyia són éssers sensibles i ens recorda que el benestar animal és molt més que simplement disminuir les experiències negatives que pateixen. En ella assenyalen que els veterinaris han de treballar de manera proactiva per promoure una experiència positiva per als animals. Per exemple, haurien d’encoratjar els propietaris a evitar l’ús de càstigs quan entrenen els seus gossos, i en canvi, centrar-se en tècniques de reforç positiu basades, per exemple, en llaminadures, elogis i jocs.

La presidenta de l’AWWC, la Dra. Natasha Lee, assenyala: “Fem una crida als membres de WSAVA, tant de cadenes veterinàries com a veterinaris individuals, perquè adoptin la nostra Carta o l’adaptin per al seu propi ús, de manera que puguem treballar junts per aconseguir la nostra visió comuna que tots els animals de companyia a tot el món rebin l’atenció veterinària que garanteixi la seva salut òptima i benestar”.

Descarregar Carta de Benestar Animal de WSAVA

Descarregar Guia de Benestar Animal de la WSAVA

 

 

Article original