Els 3 pilars de la nutrició animal: natural, completa i adaptada

hi@gassiotllobet.com Mar 31, 2021 Uncategorized @ca 0

Estem acostumats a escoltar frases com “som el que mengem” o “l’alimentació és la tercera medicina” i, així és, tan cert per a les nostres mascotes com per a nosaltres.

La diferència està en el fet que ells mengen el mateix cada dia, amb les conseqüències que això pot suposar, si no parem atenció a la qualitat de la recepta que escollim.

L’alimentació és fonamental per a la seva salut, vitalitat i benestar, i hem de procurar que, a través seu, rebi tots els nutrients necessaris per a una vida sana i feliç.

Una bona alimentació és indispensable per tenir cura de la salut i millorar la qualitat de vida dels nostres animals de companyia. Un aliment equilibrat, natural, amb ingredients seleccionats específicament per als seus requeriments d’edat, mida i activitat física, contribuirà a allargar la vida del nostre fidel amic i ens permetrà gaudir junts durant més temps.

Com és l’alimentació ideal de les mascotes?

Natural: El mercat ens ofereix innombrables marques i tipus d’aliments que, majoritàriament, són aliments processats. Hem d’escollir receptes on s’indiqui l’origen natural, tant dels ingredients com dels conservants, així com l’absència de transgènics o ingredients genèticament modificats (OGM).

Completa: a diferència d’un aliment complementari (com poden ser una llaminadura o un snack), els aliments complets contenen tots els macro i micronutrients que necessita la nostra mascota cada dia. Per molt desitjable que li semblin les llaminadures o premis no els hem d’alimentar exclusivament amb ells. Si decidíssim alimentar-lo amb una recepta casolana, no podem deixar la responsabilitat en mans de la nostra intuïció.

Adaptada a la seva edat, pes i activitat física: És molt important observar i reconèixer les necessitats de cada gos, tenir en compte la seva edat, el seu estat físic, la seva activitat i la seva salut, si volem alimentar el millor possible.

Les necessitats nutricionals varien en funció de la seva edat (no és el mateix un cadell que un adult o un animal més gran), la mida (no és el mateix un Chihuahua que un Mastí), la seva activitat física (no és el mateix un gos d’esport que un gos sedentari) i el seu estat fisiològic (una femella en període de gestació o lactació té majors requeriments nutricionals), de manera que haurem d’escollir la dieta adequada i seguir els consells que es mostren a l’etiqueta de l’envàs.

Article original

A Centauro som distribuïdors integrals d’alimentació i vetllem per obtenir marques de confiança, de qualitat i naturals. Aquest és el cas de Brit, marca especialitzada en alimentació, que disposa d’una gran varietat de gammes de productes i pinsos adaptats a les necessitats de cada tipus de mascota. La marca treballa per oferir dietes riques en vitamines i minerals, potenciant una alimentació natural i saludable, sense cereals.

Des de Centauro hem creat un nou catàleg amb totes les gammes i composicions de cada producte. Podeu descarregar-vos el catàleg a continuació.

DESCARREGAR CATÀLEG